Viduržemio jūros tuno salotos

Viduržemio tuno salotos skirtos 4 asmenims.

Viduržemio jūros tuno salotų ingredientai:

  • 700 g. tuno aliejuje;
  • 500 g. avižinių dribsnių išmirkytų,
  • 1/2 didelės gūžės salotų lapų;
  • 4 puodeliai kapotų „arugula“;
  • 6 šaukštai „pesto“;
  • 2 citrinos, 1 išspausta ir 1 supjaustyta gabaliukais;
  • Druska pagal skonį;
  • 1 žiupsnelis aštriųjų pipirų;
  • 3/4 puodelio „kalamato“ alyvuogių;
  • 2 puodeliai vynuoginių pomidorų.

Viduržemio jūros tuno salotų paruošimas:

Išspauskite aliejų iš tuno į vidutinio dydžio dubenį. Įdėkite avižinius dribsnius.

Dideliame salotų inde sumaišykite salotas.

Mažame inde sumaišykite „pesto“, citrinos sultis, 1/4 šaukšto druskos ir aštriųjų pipirų;

Prieš patiekiant, papuoškite keturias lėkštes su citrinos skiltelėmis.

Skanaus!