Tapkite mūsų draugais ir laimėkite Kokteilių receptų knygą.

Špinatų salotos su krevetėmis ir fetos sūriu

Špinatų salotos su krevetėmis ir fetos sūriu.

Špinatų salotos su krevetėmis ir fetos sūriu ingredientai.

  • 1/4 šaukštai pirmos spaudimo alyvuogių aliejaus;
  • 1,5 kg išraškytų krevečių;
  • 1 svogūnas smulkiai pjaustytas (česnakas);
  • 2 šaukštai raudonojo vyno acto;
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių prieskonių;
  • 1 šaukštas medaus;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • 200g špinatų;
  • 1/2 puodelio fetos sūrio.

Špinatų salotų su krevetėmis ir fetos sūriu paruošimas:

Vidutinio karštumo keptuvėje alyvuogių aliejuje apkepti krevetes 2-3 minutes.

Vidutinio dydžio salotų dubenyje sumaišykite svogūną, garstyčias ir medų, druską, pipirus.

Supilkite likusį alyvuogių aliejų.

Sudėkite keptas krevetes ant paruošto padažo.

Sudėkite į lėkštes špinatų lapus, ant tų lapų sudėkite paruoštas krevetes, užpilkite padažą nedideliu kiekiu, ant viršaus sudėkite fetos sūrio gabalėlių.

Skanaus.