Salotos su rukola ir mėsa

Kiekviena šeimininkė šventiniam stalui prisiruošia įvairiausios mėsos, kurios po šventės dažnai lieka.

Valgyti dvi dienas tą patį patiekalą dažnai nesinori, tad Jums siūlau paįvairinti mėsos patiekalą pagaminant gardžias salotas.

  • 4 puodeliai Jūsų mėgstamos keptos ar virtos mėsos
  • 3 puodeliai supjaustytų raudonųjų kopūsų
  • 1 puodelis rukolų salotų
  • 1 vidutiniškos morkos, tarkuotos
  • 1 mažas buntelis petražolių, smulkintu
  • 1/3 puodelis smulkintu migdolų
  • Užpilas – citrusinių vaisių vinigretas

Į dubenį dedate smulkintą keptą ar virtą mėsytę (kokia tuo metu turite), supjaustytą raudoną kopūstą, smulkintas petražoles, tarkuota burokine tarka morką, smulkintus migdolus, rukola salotas.

Viską pagardine druska, pipirais ir citrusiniu vaisių vinigretu išmaišote.

Skanaus !