„Proteino“ duonelė

Ingredientai:

150 g. migdolų miltų

2 v. šaukštai kokosų miltų

40 g. linų sėmenų sėklų

1 a. šaukštelis kepimo miltelių

5 vnt. kiaušinių

30 g. kokoso aliejaus (ištirpinti)

1v. šaukštas klevų arba agavos sirupo

1 v. šaukštas obuolių acto

Žiupsnelis druskos

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Pirmiausia sumaišykite visu birius produktus: migdolų miltus, kokoso miltus, linų sėmenis, druską, kepimo miltelius. Po to sudėkite likusius ingredientus ir gerai išmaišykite.

Kepkite 40 min. kol duonelė taps gelsvai ruda.

P.S. Į šią duonelę įdėjus džiovintų vaisių ( abrikosų, slyvų ir t.t.) gali būti puikus sveikuoliškas pyragas.