Nealkoholinis vairuotojų punšas

Vairuotojų punšo nealkoholinis kokteilis.

Punšo kokteilio ingredientai:

  • 100 gramų spanguolių;
  • 100 ml spanguolių sulčių;
  • 500 ml raudonųjų apelsinų sulčių;
  • 1 išspaustas laimo vaisius;
  • Ploni griežinėliai laimo vaisiaus;
  • Ploni griežinėliai apelsinų;
  • Mėtų šakelės;
  • 600 ml „Appletise“ putojantis obuolių sulčių gėrimas.

Kokteilio paruošimo būdas:

1. Sudėkite spanguoles į nedidelio dydžio indelius ir užpylę su vandeniu 2,5 cm sušaldykite šaldiklyje.

2. Sumaišykite spanguolių sultis dideliame inde- 1,5 litro su apelsinų ir Laimo vaisiaus sultimis.

3. Pateikimas: susmulkinkite šaldytų spanguolių ledukus, ir suberkite į 8 stiklines. Papuoškite taures griežinėliais ir mėtos lapeliu, užpilkite sumaišytų vaisių sulčių ir „Appletise“ putojančio obuolių sulčių gėrimo.