Ko prireiks jiems pagaminti?
• pusės kilogramo vyšninių pomidoriukų;
• pusantro valgomojo š. smulkintų petražolių;
• valgomojo š. obuolių acto;
• 2 skiltelių česnako;
• 2 valgomųjų š. alyvuogių aliejaus;
• pusės arbatinio š. druskos.

Kaip gaminti?
Nuplautus pomidoriukus perpjaukite pusiau ir dėkite į dubenį. Supilkite alyvuogių aliejų, obuolių actą, sudėkite smulkintas petražoles druską bei išspaustą česnaką, gerai išmaišykite. Laikykite šaldytuve maždaug 3 valandas.

Ypač aromatingus pomidoriukus, puikiai tinka valgyti ir vienus, ir kaip garnyrą!

 

https://media.istockphoto.com/photos/pickled-cherry-tomatoes-in-clay-plate-with-fork-on-wooden-background-picture-id1345013602?b=1&k=20&m=1345013602&s=170667a&w=0&h=-WgCiBtxC4BDekKTWNO2N2qeUJ0vccYsIp8ia8te71w=