Karamelizuoto bananų pudingo ingredientai:
- 1/2 puodelio rudojo cukraus;
- 1/4 puodelio sviesto;
- 1/4 šaukštelio malto cinamono;
- 4 didelių prinokusių bananų sutarkuoti;
- 1 puodelis smulkaus cukraus;
- 1/3 puodelio miltų;
- 2 dideli kiaušiniai;
- 2 puodeliai pieno;
- 4 dideli kiaušiniai atskyrus baltymą;
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto.
Karamelizuoto bananų pudingo paruošimas:
Pirma kepkite 3 ingredientus didelis keptuvėje virš vidutinės ugnies, pastoviai maišydami, nuo 2 iki 3 minučių arba tol, kol pradės burbuliuoti.
udėkite bananus ir skrudinkite nuo 2 iki 3 minučių arba tol, kol gerai apskrus. Nuimkite nuo ugnies.
Suplakite kartu 3/4 puodelio smulkaus cukraus, kitus 3 ingredientus ir 4 kiaušinių tryniai į sunkų puodą.
Virkite virš vidutinės-mažos ugnies, plakti nuolat 8 iki 10 minučių arba tol, kol pudingo pavidalo sustorės. (Mišinys tiesiog pradeda burbuliuoti ir laikys minkštas putėsis) Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite vanilės.
Padalinkite pusę bananų mišinio, pudingo plokštelių tarp 8 ir ištepkite.
Ištepkite paviršius su išplaktų kaušinių baltymu ir pasiruoškite kepimui.
Kepkite 325 ° 15 iki 20 minučių arba tol, kol paviršius taps aukso spalvos.
Leiskite atvėsti ant grotelių 30 minučių.
Skanaukite.