Karamelizuotas bananų pudingas

Karamelizuoto bananų pudingo ingredientai:

  • 1/2 puodelio rudojo cukraus;
  • 1/4 puodelio sviesto;
  • 1/4 šaukštelio malto cinamono;
  • 4 didelių prinokusių bananų sutarkuoti;
  • 1 puodelis smulkaus cukraus;
  • 1/3 puodelio miltų;
  • 2 dideli kiaušiniai;
  • 2 puodeliai pieno;
  • 4 dideli kiaušiniai atskyrus baltymą;
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto.

Karamelizuoto bananų pudingo paruošimas:

Pirma kepkite 3 ingredientus didelis keptuvėje virš vidutinės ugnies, pastoviai maišydami, nuo 2 iki 3 minučių arba tol, kol pradės burbuliuoti.

udėkite bananus ir skrudinkite  nuo 2 iki 3 minučių arba tol, kol gerai apskrus. Nuimkite nuo ugnies.

Suplakite kartu 3/4 puodelio smulkaus cukraus, kitus 3 ingredientus ir 4 kiaušinių tryniai į sunkų puodą.

Virkite virš vidutinės-mažos ugnies, plakti nuolat 8 iki 10 minučių arba tol, kol pudingo pavidalo sustorės. (Mišinys tiesiog pradeda burbuliuoti ir laikys minkštas putėsis) Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite vanilės.

Padalinkite pusę bananų mišinio, pudingo plokštelių tarp 8 ir ištepkite.

Ištepkite paviršius su išplaktų kaušinių baltymu ir pasiruoškite kepimui.

Kepkite 325 ° 15 iki 20 minučių arba tol, kol paviršius taps aukso spalvos.

Leiskite atvėsti ant grotelių 30 minučių.

Skanaukite.