Mėtinis saldus kokteilis
Ingredientai:
- 90 ml Burbono;
- 1 šaukštas baltojo cukraus;
- sauja mėtų lapų;
- 4 lašai trauktinės;
- Cola;
- Laimai;
- 8 kubeliai ledo arba trupintas ledas.
Kokteilio paruošimo instrukcija:
- Sutrinkite cukrų ir mėtas, trinkite, kol pajusite kvapą;
- Įpilkite 90 ml Burbono;
- Įpilkite trauktinės;
- Sumaišykite;
- Įdėkite 8 ledo kubelius;
- Suplakite stipriai, bent 20 kartų;
- Supilkite į pilną šviežio ledo stiklinę, taurę;
- Užpilkite su Cola;
- Uždėkite 5 šviežius mėtų lapus.
Skanaukite.
Long Ailendo “arbatėlė
Ingredientai:
- 30 ml tekilos;
- 30 ml džino;
- 60 ml degtinės;
- 15 ml žaliųjų mėtų sirupo arba likerio;
- 1 šaukštelis baltojo cukraus;
- 30 ml šviesaus romo;
- 60 ml šviežiau spaustų žaliųjų citrinų sulčių;
- Griežinėlis žaliosios citrinos;
- Coca.
Kokteilio paruošimo instrukcija:
- Sumaišome degtinę ir džiną;
- Supilame romą, tekilą, likerio;
- Įpilame likerio;
- Sudedame likusius ingridientus;
- Sudedame 8 kubelius ledo;
- Viską gerai suplakame bent jau 12 kartų;
- Turinį perpilame į aukštą stiklinę pilną šviežių ledukų;
- Ant viršaus, užpilame colos.
Skanaukite